Cautare
Ultimele subiecte
Partidul pupincuristilor
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
In ce partid sunt cei mai multi pupincuristi
Partidul pupincuristilor
Rezumarea primului mesaj :
Sunt curios sa stiu parerea voastra in ce partid sunt cei mai multi pupincuristi .
Sunt acceptate observatiile pertinente .
Sunt curios sa stiu parerea voastra in ce partid sunt cei mai multi pupincuristi .

Merlin- Numarul mesajelor: 37
Data de inscriere: 25/01/2012
Re: Partidul pupincuristilor
Rudolph Valentino a scris:Simplu : de rusine .
Li se face scarba de ei insasi .

Memphis- Numarul mesajelor: 12
Data de inscriere: 27/07/2009
Adica invinge greata .

Rudolph Valentino- Numarul mesajelor: 16
Data de inscriere: 05/10/2009
Rudolph Valentino a scris:Adica invinge greata .
Greata sau frica ?

Merlin a scris:Sunt curios sa stiu parerea voastra in ce partid sunt cei mai multi pupincuristi .
Meseria de pupincurist nu este in nomenclatorul meseriilor din Romania si nici in alta parte .
Daca cade Base astia mor de foame .

Lupul singuratic- Numarul mesajelor: 15
Data de inscriere: 22/10/2009
--Vicepreședintele PDL Cezar Preda a apreciat, duminică, la emisiunea “Catedra de --Politică” de la Europa FM, că potențialii candidați la șefia partidului caută --binecuvântarea președintelui Traian Băsescu pentru a se încumeta la luptă.
--"Toți își fac loc spre președinte. Care ajunge mai aproape de Traian Băsescu și pe -care-l miruiește Traian Băsescu să fie, să candideze, sau nu. Încă n-are nimeni curajul să zică "eu candidez, nu mă interesează nici ce zice Traian Băsescu, nici ce zice cutare, nici ce zice Boc". Și nu va fi așa. Și vreau să vă spun că, acum cinci ani, când s-a ales ultima oară la noi Biroul, deciziile se luaseră la Hanul lui Manuc, cu o seară înainte. Eu am dat atunci o declarație și a ieșit un scandal monstru, că am devoalat chestia asta", a explicat Cezar Preda, la Europa FM.
Liderul democrat-liberal a vorbit, de asemena, despre servilismul manifestat în formațiunile politice, apreciind că de multe ori acest fenomen nu are cum să fie stăpânit, plecând de la exemplul unor membri PDL care au avut această atitudine față de Elena Udrea, la alegerile pentru președinția PDL București.
"Mi s-au întâmplat și mie asemenea nenorociri. Au venit la microfon și m-au lăudat de mi-era rușine pe scaun. Nu-i vina mea. În momentele alea nu poți să spun "terminați domnule odată". L-ați văzut pe Baconschi? Păi ce să-i fac eu, să-i modifc? El este un om care are proprietatea cuvintelor. Asta gândea omul. Și l-a văzut o țară cum a gândit. Ce să-i facă Elena Udrea acum?. Așa sunt adunările de partid care au componente mobilizatoare. Hai să ne lămurim și mă scuzați de cuvântul folosit: pupincurismul n-a rămas la 1989", a detaliat Preda.
Mai mult: Cezar Preda, despre laudele de partid: “Pupincurismul n-a rămas la 1989" | Libertatea.ro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
--"Toți își fac loc spre președinte. Care ajunge mai aproape de Traian Băsescu și pe -care-l miruiește Traian Băsescu să fie, să candideze, sau nu. Încă n-are nimeni curajul să zică "eu candidez, nu mă interesează nici ce zice Traian Băsescu, nici ce zice cutare, nici ce zice Boc". Și nu va fi așa. Și vreau să vă spun că, acum cinci ani, când s-a ales ultima oară la noi Biroul, deciziile se luaseră la Hanul lui Manuc, cu o seară înainte. Eu am dat atunci o declarație și a ieșit un scandal monstru, că am devoalat chestia asta", a explicat Cezar Preda, la Europa FM.
Liderul democrat-liberal a vorbit, de asemena, despre servilismul manifestat în formațiunile politice, apreciind că de multe ori acest fenomen nu are cum să fie stăpânit, plecând de la exemplul unor membri PDL care au avut această atitudine față de Elena Udrea, la alegerile pentru președinția PDL București.
"Mi s-au întâmplat și mie asemenea nenorociri. Au venit la microfon și m-au lăudat de mi-era rușine pe scaun. Nu-i vina mea. În momentele alea nu poți să spun "terminați domnule odată". L-ați văzut pe Baconschi? Păi ce să-i fac eu, să-i modifc? El este un om care are proprietatea cuvintelor. Asta gândea omul. Și l-a văzut o țară cum a gândit. Ce să-i facă Elena Udrea acum?. Așa sunt adunările de partid care au componente mobilizatoare. Hai să ne lămurim și mă scuzați de cuvântul folosit: pupincurismul n-a rămas la 1989", a detaliat Preda.
Mai mult: Cezar Preda, despre laudele de partid: “Pupincurismul n-a rămas la 1989" | Libertatea.ro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ronin- Numarul mesajelor: 74
Inainte de revolutie turnatorii la securitate isi mentineau slujbele nemeritate mancand rahat, turnadu-si colegii, prietenele, rudele .
Dupa revolutie nemafiind nevoie de atatia turnatori, fondurile fiind reduse, o parte dintre ei au fost angajati de unele partide sa manance rahat pentru reprezentantii de marca din partide .
Pe lingaii mancatori de rahat ii gasiti pe la televiziuni, in presa sau forumuri, unde rahat pentru cei ce ii platesc .
Dupa revolutie nemafiind nevoie de atatia turnatori, fondurile fiind reduse, o parte dintre ei au fost angajati de unele partide sa manance rahat pentru reprezentantii de marca din partide .
Pe lingaii mancatori de rahat ii gasiti pe la televiziuni, in presa sau forumuri, unde rahat pentru cei ce ii platesc .

Radu Sterian- Numarul mesajelor: 50
Radu Sterian a scris:Inainte de revolutie turnatorii la securitate isi mentineau slujbele nemeritate mancand rahat, turnadu-si colegii, prietenele, rudele .
Stiam eu ca sunt niste javre, dar fosti turnatori nu stiam .
Isi educa copii probabil sa devina pupincuristi ca si ei nu ?

Merlin a scris:Radu Sterian a scris:Inainte de revolutie turnatorii la securitate isi mentineau slujbele nemeritate mancand rahat, turnadu-si colegii, prietenele, rudele .
Stiam eu ca sunt niste javre, dar fosti turnatori nu stiam .
Isi educa copii probabil sa devina pupincuristi ca si ei nu ?
Nu mai bea Carmol, ramai fara neuroni .

Ileana- Numarul mesajelor: 36
Data de inscriere: 10/08/2009
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» 9000 hectare la Busteni pentru regele Mihai
» Inflatie de regi pentru Romania !
» Masuri ferme premier Razvan Ungureanu
» Ce se va intampla daca nu mai are Bucurestiul curent electric
» Romania are doi regi
» Vantul disperarii in Romania
» Biserica, regele Mihai nu ajuta sinistratii ?
» Boala Parkinson
» Gigi Becalii magarul de truda
» UE se destrama, Romania ce face ?
» Gigi Becali presedinte
» PSD-istii sunt niste impotenti, slabanogi, handicapati
» Romania are un guvern performant
» Victor Ponta prim ministru
» Rosia Montana apartine poporului roman
» Primele masuri economice propuse de Victor Ponta
» Partidul pupincuristilor
» Grecia o tara de vis
» Iarna financiara