Cautare
Ultimele subiecte
Potiunea de cenzura
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Potiunea de cenzura
Potiunea sau motiunea de cenzura e un unguent, adica o frectie de care alesii neamului se folosesc tot mai des sa se frece la un picior de lemn .
O-pozitia se vaicareste ca nu au majoritate, ca o parte din ei l-a UNPR s-au carat, partidul au tradat...
Ma opozitie gura mare, cine mata, tactu te-a pus sa il pui pe lista de ciolan pe fiul/fica lui baiat tradator ?
Aaaa ai luat malaiul si acum e praf afara, cotizantul te-a tradat, cu puterea s-a maritat!
2012 alegeri, vot de razbunare, iese USL mai mare, trece la guvernare, PDL se vaita de tradare....circul continua, pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii .
Bleah, iar m-am uitat la televiziunea lui peste prajit, ma duc sa imi iau emetiralul .
O-pozitia se vaicareste ca nu au majoritate, ca o parte din ei l-a UNPR s-au carat, partidul au tradat...
Ma opozitie gura mare, cine mata, tactu te-a pus sa il pui pe lista de ciolan pe fiul/fica lui baiat tradator ?
Aaaa ai luat malaiul si acum e praf afara, cotizantul te-a tradat, cu puterea s-a maritat!
2012 alegeri, vot de razbunare, iese USL mai mare, trece la guvernare, PDL se vaita de tradare....circul continua, pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii .
Bleah, iar m-am uitat la televiziunea lui peste prajit, ma duc sa imi iau emetiralul .
Ultima editare efectuata de catre Tudor in Mier Dec 21, 2011 9:24 pm, editata de 1 ori
Tudor- Numarul mesajelor: 386
Data de inscriere: 23/07/2009
Re: Potiunea de cenzura
Dreaku va mai crede .
Tudor- Numarul mesajelor: 386
Data de inscriere: 23/07/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» 9000 hectare la Busteni pentru regele Mihai
» Inflatie de regi pentru Romania !
» Masuri ferme premier Razvan Ungureanu
» Ce se va intampla daca nu mai are Bucurestiul curent electric
» Romania are doi regi
» Vantul disperarii in Romania
» Biserica, regele Mihai nu ajuta sinistratii ?
» Boala Parkinson
» Gigi Becalii magarul de truda
» UE se destrama, Romania ce face ?
» Gigi Becali presedinte
» PSD-istii sunt niste impotenti, slabanogi, handicapati
» Romania are un guvern performant
» Victor Ponta prim ministru
» Rosia Montana apartine poporului roman
» Primele masuri economice propuse de Victor Ponta
» Partidul pupincuristilor
» Grecia o tara de vis
» Iarna financiara