Cautare
Ultimele subiecte
Occidentul nu isi vede barna din ochi lui dar vede paiul din ochii altora
Occidentul nu isi vede barna din ochi lui dar vede paiul din ochii altora
Nu suntem toti hoti, jegosi, prosti sau cersatori .
Faptul ca un procent insemnat dintre minoritarii tigani au aceste apucaturi asa nu inseamna ca ei ne reprezinta .
Si celelalte popoare asa zis dezvoltate au proprii lor infractori : hoti, violatori, criminali jegosi .
Italia are renumita mafie, vestul este pe culmea gloriei cu drogati, betivi ( vezi imaginile cu studentii britanici drogati, beti ce dormeau ca niste vite pe strada ) .
In Franta daca te duci nu mai ai loc de persoane bronzate ce nu provin din Romania .
Anul trecut am fost la Paris si am ramas profund dezamagit de flora prezenta pe strazi
Am scapat usor, mi s-a furat doar mobilul caci portofelul il uitasem la hotel .
Stilul de tzatza barfitoare a televiziunilor occidentale sunt o confirmare a faptului ca educatia, cultura si bunul simt devin o rara avis in occident .
Faptul ca tinerii nostri sunt marii medaliati a olimpiadelor internationale nu conteaza pentru redactorul jegos ce isi permite sa arunce cu noroi asupra unei intregi natiuni dand dovada de rasism si primitivism .
Spuneti parerea ta aici :PAREREA TA AICI
Faptul ca un procent insemnat dintre minoritarii tigani au aceste apucaturi asa nu inseamna ca ei ne reprezinta .
Si celelalte popoare asa zis dezvoltate au proprii lor infractori : hoti, violatori, criminali jegosi .
Italia are renumita mafie, vestul este pe culmea gloriei cu drogati, betivi ( vezi imaginile cu studentii britanici drogati, beti ce dormeau ca niste vite pe strada ) .
In Franta daca te duci nu mai ai loc de persoane bronzate ce nu provin din Romania .
Anul trecut am fost la Paris si am ramas profund dezamagit de flora prezenta pe strazi
Am scapat usor, mi s-a furat doar mobilul caci portofelul il uitasem la hotel .
Stilul de tzatza barfitoare a televiziunilor occidentale sunt o confirmare a faptului ca educatia, cultura si bunul simt devin o rara avis in occident .
Faptul ca tinerii nostri sunt marii medaliati a olimpiadelor internationale nu conteaza pentru redactorul jegos ce isi permite sa arunce cu noroi asupra unei intregi natiuni dand dovada de rasism si primitivism .
Spuneti parerea ta aici :PAREREA TA AICI
Tudor- Numarul mesajelor: 395
Data de inscriere: 23/07/2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Secretul glandei pineale
» Imnul Protestatarilor 2012 Imnul Dreptatii Bogdan Curta Imnul Revolutionarilor
» Balada Lu` Base
» Filmul Dacii - Adevăruri tulburătoare 2012
» Catre ministrul mediului Rovana Plumb - Despadurirea Romaniei crima ecologica
» Deblocare 11000 posturi in Sanatate
» Guvernul va impoziteaza berea
» PDL ia, USL da
» Partidul pupincuristilor
» Harta mafiilor PDL
» Guvernul Ungureanu a transferat 200 milioane lei de la Ministerului Educației către Fondul de rezervă, banii fiind acordați ulterior primăriilor PDL
» Romania nu va ratifica tratatul ACTA
» 3 descoperiri ale fizicii cuantice
» Homeopatie controverse
» FARMACII CE COMERCIALIZEAZA MEDICAMENTE HOMEOPATICE - BUCURESTI
» UNCTAD/EMPRETEC
» Strategia Europa 2020
» Burse de studiu
» Andrei Marga la reuniunea Consiliului Afaceri Externe
» Mang sustine ca PDL manglea banii de la educatie spre fondul de rezerva
» AMENINȚARE la adresa omenirii vine din Canada - exploatarea sisturilor bituminoase
» Liberalii vor sa nu mai platim asigurarile de sanatate
» PDL bacteria ucigasa
» Monica Iacob Ritizi si Elena Udrea excrocherii de 86 milioane de euro