Cautare
Ultimele subiecte
Occidentul nu isi vede barna din ochi lui dar vede paiul din ochii altora
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Occidentul nu isi vede barna din ochi lui dar vede paiul din ochii altora
Nu suntem toti hoti, jegosi, prosti sau cersatori .
Faptul ca un procent insemnat dintre minoritarii tigani au aceste apucaturi asa nu inseamna ca ei ne reprezinta .
Si celelalte popoare asa zis dezvoltate au proprii lor infractori : hoti, violatori, criminali jegosi .
Italia are renumita mafie, vestul este pe culmea gloriei cu drogati, betivi ( vezi imaginile cu studentii britanici drogati, beti ce dormeau ca niste vite pe strada ) .
In Franta daca te duci nu mai ai loc de persoane bronzate ce nu provin din Romania .
Anul trecut am fost la Paris si am ramas profund dezamagit de flora prezenta pe strazi
Am scapat usor, mi s-a furat doar mobilul caci portofelul il uitasem la hotel .
Stilul de tzatza barfitoare a televiziunilor occidentale sunt o confirmare a faptului ca educatia, cultura si bunul simt devin o rara avis in occident .
Faptul ca tinerii nostri sunt marii medaliati a olimpiadelor internationale nu conteaza pentru redactorul jegos ce isi permite sa arunce cu noroi asupra unei intregi natiuni dand dovada de rasism si primitivism .
Spuneti parerea ta aici :PAREREA TA AICI
Faptul ca un procent insemnat dintre minoritarii tigani au aceste apucaturi asa nu inseamna ca ei ne reprezinta .
Si celelalte popoare asa zis dezvoltate au proprii lor infractori : hoti, violatori, criminali jegosi .
Italia are renumita mafie, vestul este pe culmea gloriei cu drogati, betivi ( vezi imaginile cu studentii britanici drogati, beti ce dormeau ca niste vite pe strada ) .
In Franta daca te duci nu mai ai loc de persoane bronzate ce nu provin din Romania .
Anul trecut am fost la Paris si am ramas profund dezamagit de flora prezenta pe strazi
Am scapat usor, mi s-a furat doar mobilul caci portofelul il uitasem la hotel .
Stilul de tzatza barfitoare a televiziunilor occidentale sunt o confirmare a faptului ca educatia, cultura si bunul simt devin o rara avis in occident .
Faptul ca tinerii nostri sunt marii medaliati a olimpiadelor internationale nu conteaza pentru redactorul jegos ce isi permite sa arunce cu noroi asupra unei intregi natiuni dand dovada de rasism si primitivism .
Spuneti parerea ta aici :PAREREA TA AICI
Tudor- Numarul mesajelor: 386
Data de inscriere: 23/07/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» 9000 hectare la Busteni pentru regele Mihai
» Inflatie de regi pentru Romania !
» Masuri ferme premier Razvan Ungureanu
» Ce se va intampla daca nu mai are Bucurestiul curent electric
» Romania are doi regi
» Vantul disperarii in Romania
» Biserica, regele Mihai nu ajuta sinistratii ?
» Boala Parkinson
» Gigi Becalii magarul de truda
» UE se destrama, Romania ce face ?
» Gigi Becali presedinte
» PSD-istii sunt niste impotenti, slabanogi, handicapati
» Romania are un guvern performant
» Victor Ponta prim ministru
» Rosia Montana apartine poporului roman
» Primele masuri economice propuse de Victor Ponta
» Partidul pupincuristilor
» Grecia o tara de vis
» Iarna financiara